Ispiši ovu stranicu
Organizatori Turnira župskih mjesta; "Hvala ekipama, sponzorima i svima koji su pratili i gledali turnir"

Organizatori Turnira župskih mjesta; "Hvala ekipama, sponzorima i svima koji su pratili i gledali turnir"

- Završeno je osmo izdanje Turnira Župskih mjesta. Turnir je zaključen spektakularnim finalom u kojem je Gornja Čibača slavila, a ovim putem im čestitamo kao i svim nagrađenima.

Hvala svim ekipama, igračima i voditeljima na sudjelovanju i fair igri. Turnir je svoj put započeo ždrijebom koji je prvi puta održan u hotelskoj kongresnoj dvorani, na čemu se zahvaljujemo One Suite Hotelu.

Hvala našim sponzorima: Općini Župa dubrovačka, Zajednici sportova i Turističkoj zajednici. Hvala medijima i medijskom pokrovitelju Župčici. Hvala osnovnoj školi Župa dubrovačka i domaru Ivu Burumu, župskim mažoretkama, plesnom studiju Lazareti, Perak protektoru, MM designu koji nam je donirao banner, udruzi mladih Ponat na razglasu.

Hvala vrijednim fantasy momcima Ivanu Ćoriću Sili i Matku Haičmanu. Neizmjerno smo zahvalni dvojici mladića iz pozadine koje ne vidite, a rade ogroman posao izrađujući čarobne grafike, a to su Toni Perić i Ivan Bender.

I na kraju, najviše hvala svima vama koji ste nas pratili i gledali turnir. Jer da nema vas, ne bi bilo ni nas. Vaša posjeta u nedjelju nama je najveće hvala na onome što smo radili zadnja dva mjeseca.

Vidimo se dogodine na još boljem Turniru Župskih mjesta!! Nastavite nas pratiti jer još imamo dosta zanimljivih objava, kao i eventova bez obzira što je bitka na parketu okončana!!!
.
Odbrojavanje za deveti turnir je krenulo - poručili su organizatori Turnira župskih mjesta.