Petak, 29 Ožujak 2024
Liga veterana; Pod reflektorima Tarantele Neretva za jedan gol bolja od Župe dubrovačke (FOTOGALERIJA)

Liga veterana; Pod reflektorima Tarantele Neretva za jedan gol bolja od Župe dubrovačke (FOTOGALERIJA)

U prvom susretu Županijske lige nogometnih veterana Župa dubrovačka je sinoć na Taranteli ugostila Neretvu iz Metkovića, drugoplasiranu momčad s nedavno završenog  22. Prvenstva veterana HNS-a u čijim redovima smo vidjeli i nekoliko igrača iz Neretvinih prvoligaških dana.
Utakmicu je odlučio jedan gol, pogodak Tomislava Dodiga u 17. minuti. Lopta koju je nakon udarca odbio golman Štrkalj je stigla do Dodiga koji je poslao u praznu mrežu.

Veterani Župe dubrovačke su veći dio prvog dijela proveli na polovici Metkovaca, imali nekoliko prilika, najveću Kralj, ali u toj akciji izjednačenje sprječava vratar Neretve. I u nastavku Župa pokušava doći barem do boda, u jednoj akciji su tražili i kazneni udarac koji nije dosuđen, međutim rezultat je ostao nepromijenjen.

Za Župu dubrovačku su igrali; Matija Štrkalj, Roberto Bender, Josip Kralj, Ivo Tin Raguž, Igor Žilić, Nikša Kisić, Nikša Kalinić, Mladen Nikolić, Miljenko Meštrović, Jurica Prkut, Mato Brajković, Dragan Palameta. Tomo Zorić, Ivo Đangradović, Miroslav Marić, Nikša Kulaš, Vjeran Čović, Gustavo Linares, Mateo Delić i Marijo Lučić . Ekipu su s klupe vodili Ile Katić i Davor Raguž.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr