Srijeda, 01 Prosinac 2021
NK Župa dubrovačka obilježava 50 godina postojanja - Sutra utakmica protiv veterana iz Konavala

NK Župa dubrovačka obilježava 50 godina postojanja - Sutra utakmica protiv veterana iz Konavala

Prije 50 godina 17. listopada 1971. godine Nogometni klub Župa dubrovačka odigrao je svoju prvu službenu utakmicu, protivnik je bio  NK "Jadran" iz Ljute.

Pedeset godina poslije, sutra 23. listopada s početkom u 16,00 sati na Taranteli će se susresti veterani Župe dubrovačke i Konavala  i tako na jedan skroman način prisjetiti prve službene utakmice koju je župski klub odigrao pod imenom NK "Astarea".

- Budući da se zbog epidemioloških mjera ne preporučuje organizirati veća okupljanja, odlučeno je odigrati utakmicu veterana, a druge svečanosti povodom 50. godina kluba održati kada epidemiološke mjere to budu dozvoljavale.

Također smo započeli s prikupljanjem arhivske građe iz povijesti kluba s ciljem izrade monografije NK Župa dubrovačka. Stoga molimo sve bivše igrače i članove kluba da nam, ako imaju fotografije, novinske članke ili neku drugu dokumentaciju, isto dostave  kako bi je mogli kopirati ili skenirati. Isto možete dostaviti na našu e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u tajništvo kluba.

Ovim putem pozivamo sve naše veterane, bivše predsjednike i članove uprava kluba, sponzore i ljubitelje NK Župa dubrovačka, a posebno osnivače kluba iz NK "Astarea" i NK "Kupari", na utakmicu veterana u subotu. Svi posjetitelji moraju imati važeću potvrdu o cijepljenju, te se pridržavati propisanih epidemioloških mjera - navodi se u obavijesti uprave NK Župe dubrovačke.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr, urednik
  • marketingA1