Ispiši ovu stranicu
Dva kluba koji domaće utakmice igraju u Župi, u prvom kolu kupa igrat će u 100 kilometara udaljenim Pločama

Dva kluba koji domaće utakmice igraju u Župi, u prvom kolu kupa igrat će u 100 kilometara udaljenim Pločama

Epidemiološke mjere koje su na snazi na području Nogometnog centra Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle odgodile su početak sezone 1. Županijske lige te kupa koji ovog tjedna počinje na području ostala tri centra u županiji (Dolina Neretve, Pelješac, Lastovo - Korčula) gdje je dozvoljeno igranje i treniranje.

Međutim kako je vodstvo Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog ostavilo mogućnost klubovima Nogometnog centra Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle da igraju na području ostala tri centra ako se međusobno dogovore, donesena je u najmanju ruku prilično neobična odluka prema kojoj će dva kluba koji domaće utakmice igraju u Župi, umjesto u Kuparima igrati na pomoćnom terenu igrališta u Pločama od Kupara udaljenih 100 kilometara. Utakmica se igra sutra, 17. ožujka u 13 sati.

Seniorska momčad Župe dubrovačke na travnjak drugog župskog igrališta u službenoj utakmici nije istrčala još od prije Domovinskog rata, bio bi to povratak ekipe s Tarantele u Kupare nakon više od 30 godina.