Ispiši ovu stranicu
Slavljem protiv Konavljanina na Taranteli Župa dubrovačka došla do drugog mjesta na tablici (FOTO)

Slavljem protiv Konavljanina na Taranteli Župa dubrovačka došla do drugog mjesta na tablici (FOTO)

U Čibači u 9. kolu 1. Županijske lige danas su igrali treća Župa dubrovačka i četvrti Konavljanin. Domaćin je u vodstvo imao priliku doći u 37. minuti kada je dosuđen kazneni udarac za Župu, ali jedanaesterac nije realiziran - kapetan Kajba je umjesto mreža gola Konavljanina pogodio stativu. Ipak par minuta iza u 40-oj Stanko Cvitković dovodi župsku momčad u vodstvo, a već u 43. Luka Papić povećava na 2:0. Konavljanin bolje ulazi u nastavak susreta i u 51. minuti golom Ermina Krvavca smanjuje na 2:1. Pobjedu Župe potvrđuje kapetan Velimir Kajba golom za konačnih 3:1 u 82. minuti.

Kako je u derbiju kola ONK Metković u Gabrilima pobijedio Croatiju i preuzeo vodstvo, Župa dubrovačka je na tablici preskočila momčad iz Gabrila, te je trenutno druga s dva boda zaostatka za Metkovčanima.

1. ŽNL - 9. Kolo

ŽUPA DUBROVAČKA - KONAVLJANIN 3:1 (2:0)

1:0 Stanko Cvitković 40', 2:0 Luka Papić 43', 2:1 Ermin Krvavac 51', 3:1 Velimir Kajba 82'.

ŽUPA DUBROVAČKA; Faris Sarić, Ivan Šutalo, Zvonimir Čikato, Toni Soldić (od 89. Luka Papac), Stanko Cvitković, Stjepan Rezo (od 75. Kristijan Prkut), Velimir Kajba (od 85. Dario Penić), Viktor Lekaj, Nemanja Mijodanić, Luka Papić (od 80. Mateo Pergjoni), Mato Šimunović. Trener - Josip Papić.