Četvrtak, 22 Listopad 2020
Ženska ekipa Nogometnog kluba Župa dubrovačka odigrala svoju prvu službenu utakmicu (FOTO)

Ženska ekipa Nogometnog kluba Župa dubrovačka odigrala svoju prvu službenu utakmicu (FOTO)

Danas popodne u 17 sati trenutak za pamćenje, na travnjaku Tarantele svoju prvu službenu utakmicu počele su djevojke i djevojčice ženske ekipe NK Župe dubrovačke pod vodstvom trenera Miljenka Meštrovića.

Dvadesetak cura koje treniraju već nekoliko mjeseci ovu će sezonu igrati izvan konkurencije igrati u Županjskom natjecanju mlađih kadeta (u-14), a kako doznajemo u narednim sezonama se planira nastup u jednoj od ženskih liga HNS-a.

Ždrijeb je htio da prvu utakmicu odigraju protiv dječaka iz svoga kluba momčadi mlađih kadeta Župe dubrovačke koja nastupa u Županijskom prvenstvu. Dječaci su utakmicu dobili s 2:0.

U prvom povijesnom nastupu za žensku ekipu Nogometnog kluba Župa dubrovačka su igrale; Anamarija Dusper, Nora Radoš, Karmen Rodin, Tea Šućur, Nina Radić, Petra Ančić, Nikolina Šilježar, Nera Dabelić, Marija Barišić, Antea Duplica, Ivana Bender, Antea Meštrović i Lea Obšivač. Kako ženska ekipa još nema golmana za ovu utakmicu na golu ih je pojačao Matija Ruščić, vratar momčadi Mlađih pionira koja nastupa u 2. Dalmatinskoj ligi.