Subota, 19 Rujan 2020
rest_supetar2mob
Juniori Župe uvjerljivo poraženi od Dinare u Kninu, Mlađi pioniri propustili šest stopostotnih šansi pa uzeli bod

Juniori Župe uvjerljivo poraženi od Dinare u Kninu, Mlađi pioniri propustili šest stopostotnih šansi pa uzeli bod

U drugom kolu 2 NL "Središte Split" za Juniore i Mlađe pionire Župa dubrovačka je gostovala u Kninu. Juniori Dinare su uvjerljivo slavili protiv vršnjaka iz Župe s 5:0. Domaćini su bili nadmoćniji u svim elementima igre i zasluženo uzeli sva tri boda. Juniori Župe dubrovačke su cijelo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje jer je u 43. minuti zbog, kako je navedeno u zapisniku, udaranja protivnika nogom u nogu bez lopte isključen Ajdin Omerović.

Mlađi pioniri se iz Knina vraćaju s bodom. Dinara je povela u 33. minuti, a bod Župi dubrovačkoj golom u 50. minuti je donio Ante Milić. Kako je u zapisnik upisao delegat utakmice, u prvom dijelu miran susret s malo šansi i bez golova. U nastavku Župa dubrovačka puno bolja, ali domaćin dolazi u vodstvo iz jedne kontre. Župski mlađi pioniri su uz gol u 50. minuti imali još šest stopostotnih šansi  u 43., 45., 48., 51., 56., i 57. minuti pa je šteta što se iz Knina nisu vratili sa sva tri boda.

2.liga HNL Središte Split - Juniori

DINARA - ŽUPA DUBROVAČKA 5:0 (2:0)

ŽUPA DUBROVAČKA; Nikša Ivanković, Kenan Omerović, Mihael Mihočević, Mateo Franić, Petar Kuzman, Blago Krtalić (od 46' Luka Žile), Miho Galjuf (od 58' Ivan Dabo), Antonio Milić, Ivo Jovanović (od 66' Nikola Đuho), Ajdin Omerović, Luka Papić. Trener - Dubravko Marinović.

2.liga HNL Središte Split - Mlađi pioniri

DINARA - ŽUPA DUBROVAČKA 1:1 (0:0)

1:0 David Karlov 33', 1:1 Ante Miletić 50'

ŽUPA DUBROVAČKA; Lovro Milat, Vlaho Gverović, Mihael Raguž, Vedran Zadrić, Lovro Vugdelija, Ivan Bogut, Ivano Milat, Ivan Matić, Ante Miletić, Matej Svilokos, Josip Galjuf, Marija Ruščić, Ante Kulaš, Jose Crisstian Varela, Gabriel Bender, Adriano Brković i Josip Krkić. Trener - Mirko Prka.