Četvrtak, 06 Kolovoz 2020
Marijan Kustić Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza obišao novoizgrađeno igralište u Čibači (FOTO/VIDEO)

Marijan Kustić Izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza obišao novoizgrađeno igralište u Čibači (FOTO/VIDEO)

U sklopu posjeta klubovima naše županije Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić u pratnji člana Izvršnog odbora HNS-a Ile Topuzovića i predsjednika Županijskog Nogometnog saveza Blaža Peza posjetio je danas NK Župu dubrovačku i obišao igrališta u Čibači. Čelni ljudi hrvatskog i županijskog saveza su u pratnji predsjednika kluba Đura Lonze i članova uprave obišli novoizgrađeno pomoćno igralište u koje je za nabavu  umjetnog travnjaka Hrvatski nogometni savez uložio 500 tisuća kuna.

- Sretan sam što je ovdje napravljen jedan ovako lijepi teren za potrebe kluba u kojem trenira preko 200 djece. Zahvaljujem predsjedniku Županijskog nogometnog saveza Blažu Pezu i članu Izvršnog odbora Ili Topuzoviću oni su najzaslužniji za ovaj teren jer su bili najuporniji u tome.  Hrvatski nogometni savez je unatrag dvije godine pokrenuo akciju pomoći sredinama za izgradnju terena s umjetnom travom. Najveći posao je tu na samim klubovima, lokalnim sredinama, a mi smo ponosni što smo im mogli pomoći. Čestitke svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta - poručio je Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić. 

- Ovo je veliki dobitak za klubove, svaki put kad smo imali loše vrijeme i kišu, treninga ne bi bilo. Djeca Nogometnog kluba Župa dubrovačka ubuduće neće imati tih problema.  Dobivanjem boljih uvjeta za rad možemo očekivati napredak nogometa na našem području - rekao je  Ile Topuzović, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.


Video sadržaj

  • Video sadržaj
  • čestitke - adriaticosiguranje
  • čestitke - dubrovnikrivijera
  • čestitke - luckauprava