Utorak, 16 Travanj 2024
Odbojkašice Župe dubrovačke odličnom igrom i pobjedom otvorile drugi dio Prve B HOL – Jug (FOTO)

Odbojkašice Župe dubrovačke odličnom igrom i pobjedom otvorile drugi dio Prve B HOL – Jug (FOTO)

U okviru 12. kola Prve B Hrvatske odbojkaške lige – jug Župske odbojkašice su u školskoj dvorani na Mljekari ugostile  OK Zadar II i u odličnoj utakmici pobijedile 3:0 (25:21),(25:11),(25:15). Pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Zadranke su jedino zaprijetile u prvom setu kada su u jednom razdoblju igre ostvarile 6 poena zaredom.

Trener domaćih Nikola Makivić i pomoćna trenerica Katarina Telesmanić, u drugom i trećem setu dali su priliku igrati i onim odbojkašicama koje inače manje nastupaju. Bila je to utakmica s odličnim servisima, prijemom, atraktivnim smečevima, velikom borbenošću i zajedništvom domaćih igračica.

Ovo je bio dobar uvod u nastavak prvenstva, a župske odbojkašice već sljedeći vikend očekuje teška utakmica u Kaštel Lukšiću.

Za ŽOK Župa dubrovačka nastupile su: Veronika Šunjić, Ana Burum, Ana Marija Nikolić, Anđela Telesmanić, Mia Kulaš, Maja Makivić, Mia Mudrinić, Mia Raguž, Ani Matić, Josipa Ćorak (kapetanica), Tina Krmek, Petra Batina, Andrea Ivanović i Đeni Paskojević


Video sadržaj

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • Video sadržaj