Ispiši ovu stranicu
Sljedeći tjedan u dvorani na Mljekari; Novogodišnji košarkaški turnir "Libertas kup" za uzrast do 12 godina

Sljedeći tjedan u dvorani na Mljekari; Novogodišnji košarkaški turnir "Libertas kup" za uzrast do 12 godina

Na konferenciji za novinare održanoj u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik Košarkaški klub Dubrovnik je predstavio svoj rad i rezultate u protekloj godini Novogodišnji turnir Libertas kup koji će se u uzrastu U-12  od 27. do 29. prosinca igrati u Školskoj sportskoj dvorani OŠ Župa Dubrovačka na Mljekari.

Na Novogodišnjem Libertas kupu uz domaćina u uzrastu do 12 godina igrat će klubovi;  Vučići (Zagreb), Dražen Petrović (Šibenik), Zrinjski (Mostar), selekcija grada Rijeke i Leotar (Trebinje).

Novogodišnji turnir će se igrati i u uzrastu do 17 godina a domaćin tog turnira će biti dvorane u Gospinom polju i dvorana Osnovne škole Montovjerna.

KK Dubrovnik ove godine bilježi svoju 75-u obljetnicu, i njeno obilježavanje počinje organiziranjem košarkaškog turnira 'Libertas Kup’ turnira za sve uzrasne kategorije Libertas Kup je planiran u 3 godišnja izdanja Jesenski, Novogodišnji i Uskrsni Kup.

Podsjetimo nedavno je u Školskoj sportskoj dvorani na Mljekari odigrano Jesensko izdanje turnira za uzrast do 15 godina.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr