Ispiši ovu stranicu
Dan odbojke ŽOK-a Župa dubrovačka; Odbojku igralo više od 150 djevojčica (FOTO)

Dan odbojke ŽOK-a Župa dubrovačka; Odbojku igralo više od 150 djevojčica (FOTO)

Više od 150 djevojčica članica Ženskog odbojkaškog kluba Župa dubrovačke od predškolskog uzrasta, pa do osmog razreda osnovne škole igralo je u nedjelju od 11 do 16 sati odbojku u župskoj školskoj sportskoj dvorani na Dan odbojke ovog župskog kluba.

Mnogim djevojčicama bilo je prvi put da su osjetile natjecateljsku atmosferu. Što se tiče igre, bilo je od nespretnih poteza kod onih najmlađih, pa do odličnog prijema, smečeva i blokada kod onih starijih. Pokazalo se da se klub ne treba bojati za svoju budućnost i da kvalitetnih djevojaka ima na pretek.

Na danu odbojke sudjelovale su i djevojčice iz Škole odbojke OŠ Cavtat. Cijelu organizaciju su vodili trener Nikola Makivić, trenerice Katarina Telesmanić, Katarina Nardelli i Đeni Paskojević. Djevojke iz seniorske ekipe  bile su pomoćne voditeljice, sutkinje i animatorice. Roditelji su kao i do sada izrazili podršku svojoj djeci i klubu. Jesenski dio aktivnosti u klubu završava u srijedu, a nastavak slijedi u tjednu od 10. siječnja 2022.godine.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr