Ispiši ovu stranicu
Kako je prošao trening 20."Nagrade Dubrovnika 2019" na stazi Komolac - Brgat (FOTO/VIDEO)

Kako je prošao trening 20."Nagrade Dubrovnika 2019" na stazi Komolac - Brgat (FOTO/VIDEO)

Nakon nervoznog, neizvjesnog i napetog jutra u parku vozača u krugu marine u Komolcu, popodne su vožena dva treninga na stazi Komolac - Brgat.

U prvom treningu nekoliko izlijetanja, jedno vozilo je završilo u zelenilu ispod ceste, srećom bez težih posljedica. Od vozača AK Župa dubrovačka trening nije završio Denis Nišević, izletio je sa staze u gornjem župskom dijelu ceste pred samim ciljem. Srećom, Megane je osposobljen u pauzi, pa je Denis bio spreman već za nastup na drugom treningu. Mario Jurišić (Audi A4 STW 2.0) je imao najbolje vrijeme od 67 vozača koji su završili prvi trening, slijedili su ga Mađar Norbert Nagi (BMW 325 E92) i Niko Puljić (Renault Clio R3).

Jurišić nije izašao na drugu vožnju u kojoj je najbrži bio Domagoj Pereković (Mitsubishi Lancer Evo IX). Ostali župski vozači su uspješno završili drugi trening. U klasi A 6 koju vozi Mario Barović (Rover MG 105 ZR) oba njegova konkurenta iz Dubrovnik Racinga su imala problema s vozilima, Hrvoje Čikor prema neslužbenim informacijama zbog mjenjača, a Mirko Pendo zbog kvara motora i prolijevanja ulja po stazi zbog čega je trening bio prekinut na dvadesetak minuta.

Dio današnje atmosfere u parku vozača te na stazi donosimo u Fotogaleriji.


Video sadržaj