Četvrtak, 04 Lipanj 2020
Općina poziva župske OPG-ove počnu koristiti online platformu Dubrovačka placa

Općina poziva župske OPG-ove počnu koristiti online platformu Dubrovačka placa

Općina Župa dubrovačka  poziva  sve OPG-ove sa područja Župe dubrovačke da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem linka https://dubrovackaplaca.sanitat.hr/.

Tvrtka Sanitat pokrenula je online platformu Dubrovačka placa, na kojoj će se  moći pratiti ponuda OPG-ova i potražnja kupaca. Dubrovačka placa osmišljena je s ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva, a kroz ovaj projekt lokalno će stanovništvo moći doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku.

Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave. Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda.
Za sva eventualna pitanja i prijedloge kao i dodatne upute o radu unutar sustava možete se obratiti Sanitatu na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona na +385 20 640 140.