Ispiši ovu stranicu
Propusnice će se izdavati putem e-maila, Vibera i Whatsappa temeljem dostavljenog zahtjeva

Propusnice će se izdavati putem e-maila, Vibera i Whatsappa temeljem dostavljenog zahtjeva

Sukladno Odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od 23. ožujka 2020. vezano za zabranu napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, stožer Civilne zaštite Općine Župa dubrovačka obavještava građane:
Osobama s prebivalištem i stalnim boravištem na području Općine Župa dubrovačka, koji iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih medicinskih potrepština moraju otići izvan područja Općine Župa dubrovačka

PROPUSNICE ĆE SE IZDAVATI PUTEM E-MAILA, TE APLIKACIJA VIBER I WHATSAPP, A TEMELJEM DOSTAVLJENOG ZAHTJEVA

Popunjeni Zahtjev za propusnicom Stožera civilne zaštite Općine Župa dubrovačka potrebno je dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Propusnice će se izdavati samo iz gore navedenih razloga, a ostale propusnice NE izdaje Stožer civilne zaštite Općine Župa dubrovačka već odgovorne osobe u pravnoj osobi tj. poslodavci.
Za potrebe svih vrsta poljoprivredne proizvodnje (stočari, pčelari, povrtlari, nabava svih vrsta repromaterijala i slično) propusnice izdaje Ministarstvo poljoprivrede putem telefona, e-maila ili web forme www.savjetodavna.hr/propusnice.
Poljoprivrednici se mogu za izdavanje propusnica obratiti djelatniku Ministarstva poljoprivrede u Dubrovačko-neretvanskoj županiji puteme-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 020/671-766, 091/4882-979.

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje izrečene mjere samoizolacije podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
Sve dodatne informacije možete dobiti na broj tel.:
•    020/487-470 (Općina Župa dubrovačka) - radnim danom od 07-15 h
•    020/486-005 (DVD Župa dubrovačka) - svaki dan od 07-20 h
ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahtjev za izdavanjem propusnice