Ispiši ovu stranicu
Za kraj zimske sezone u Culture Clubu Revelin kraljica estrade Jelena Rozga

Za kraj zimske sezone u Culture Clubu Revelin kraljica estrade Jelena Rozga

Za kraj zimske sezone, u goste Dubrovčanima dolazi kraljica estrade Jelena Rozga, koju je publika po cijeloj regiji zahvaljujući zaraznim hitovima odmah pri početku solo karijere zavoljela. Svoj nastup održat će 7.5.2022 u Culture Clubu Revelin i tako se pridružiti najvećim regionalnim zvijezdama koje je ove godine Culture Club Revelin organizirao za svoje sugrađane, a i regiju.

Jelena Rozga je svoju glazbenu karijeru započela 1996. Godine sa grupom Magazin, a 2006. godine započela solo karijeru.
Njezina pjesma "Bižuterija" postala je veliki hit nakon premijere na "Festivalu zabavne glazbe Split" 2010.Godine. Te iste godine nominirana je za nagradu "Porin" i to u kategoriji za Hit godine za pjesmu "Bižuterija". Jelena Rozga osvojila je "Porin" te snimila još jednu uspješnicu sa zaprešićkom reperskom skupinom "Connect" pod nazivom "Dalmatinka" koja je postala veliki ljetni hit. Godine 2011.nastupa na "Splitskom festivalu" sa skladbom "Razmažena" koja je po glasovima gledatelja osvojila prvo mjesto te Jeleni Rozgi osigurala još jedan Grand prix. Nastupa na "Splitskom festivalu" i 2012. godine sa skladbom "Solo igračica" koja je Jeleni Rozgi osigurala 2. nagradu publike te nagradu "Srebrni galeb" na istoimenom festivalu. U isto vrijeme objavljuje pjesmu "Dobitna kombinacija" te prva u Hrvatskoj i susjednim zemljama snima spot u kojem je spojila svoje dvije uspješnice- Solo Igračicai Dobitna Kombinacija. U spotu ona sama glumi solo igračicukoja je odigrala dobitnu kombinaciju. Zatim izdaje pjesmu "Nirvana" koja u rekordnom roku postaje veliki hit. U ljeto 2013. objavljuje pjesmu "Obožavam", a krajem te iste godine i baladu "Cirkus".
Rozga je snimila duet s klapom Rišpet singl  "Prsti zapleteni" koja je postala veliki hit radijskog etera, kao I duete sa regionalnim zvijezdama poput Željka Samardžića ”Ima nade”, Sergeja Četkovića ”Prsten na sto”, Saše Matića ”Ti i ja”…
Koncert koji obilježava zatvaranje zimske sezone Culture Cluba Revelin, nedvojbeno će trajati do jutra, uz  Rozgu i hitove koji su nezaobilazni na svakoj festi.
 
Ulaznice za koncert mogu se kupiti u uredu Culture Cluba Revelin (Vukovarska 30) I online www.clubrevelin.com.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr