Ispiši ovu stranicu
Na prodajnom punktu Trgovina Ankora na Mljekari ima svega; šarenog cvijeća, presadnica sezonskih kultura, voćki ..(FOTO)

Na prodajnom punktu Trgovina Ankora na Mljekari ima svega; šarenog cvijeća, presadnica sezonskih kultura, voćki ..(FOTO)

Od početka ožujka u Župi na Mljekari u prostoru PZ Marko Marojica možete kupiti presadnice sezonskih kultura, voćke i cvijeće za vrt i okućnicu i još puno toga iz ponude Trgovina Ankora . Posjetili smo njihov prodajni punkt na kojemu ima svega; šarenog cvijeća, pomadora, balančana, kukumara, petrusina, limuna, naranči, voćki, svake vrste prihrane, gnojiva, terakota posuda za cvijeće, osnovnih poljoprivrednih potrepština ... a vrijedne djelatnice uvijek su spremne dati dobar savjet o sadnji i uzgoju presadnica i cvijeća.

- Imamo razne sorte pomadora; Monte Carlo, Bobcat (vrsta pomadore koja se ne plijeve), Belle, Carmello, Cherry, Šljivarica .., paprike Flamingo, balančane classic, od salata Puterica, Kristal, presadnice blitve, razne kupusnjače kelj, brokula, versa .. Od agruma u ponudi imamo limune, naranče, mandarine, kumkvat .. trajnice za žive ograde i  razne vrste ljetnog cvijeća.

Osim standardnih sadnica imamo i hibride, te cijepljene pomadore, kukumare, dinje i pipune. To su sadnice koje osiguravaju bolji i sigurniji prinos - poručuju djelatnice prodajnog punkta Trgovina Ankora na Mljekari.

Trgovine Ankora artikle iz svoje ponude na Mljekari nude u suradnji s PZ Marko Marojica i svojim dobavljačima Agro-Neretva, Poljopromet, Sjeme i Južne kulture, a možete ih posjetiti svaki dan osim nedjelje. Radno vrijeme je od 07 do 18, subotom od 07 - 13 sati.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.