Ispiši ovu stranicu
Župski vrtić "Od samog početka promišljamo kako pomoći djeci i Vama da lakše prebrodite ovo razdoblje"

Župski vrtić "Od samog početka promišljamo kako pomoći djeci i Vama da lakše prebrodite ovo razdoblje"

Ravnateljica i stručni tim Dječjeg vrtića Župa dubrovačka porukom putem medija obratili su se roditeljima s obavijesti o obliku komunikacije na daljinu, te na koji način mogu  pomoći djeci i roditeljima  da lakše prebrode ovo zahtjevno razdoblje.

"Poštovani roditelji, pred nama je svakako neizvjesno razdoblje trajanja pandemije, čiji će tijek zasigurno ovisiti o poštivanju propisanih mjera. U ovim izvanrednim okolnostima prisilno smo prekinuli neposredan rad u vrtiću i razišli se bez pozdrava i dogovora o daljnjoj komunikaciji.Prisilno su se promijenile navike, način života djece, Vas roditelja, a i svih nas. Vjerujemo da i u ovim neizvjesnim trenucima "radosno" provodite vrijeme kod kuće sa svojom djecom.

Moguće je da nam svima u novonastaloj situaciji ponestane, ponekad,ideja i sadržaja.

Od samog početka u našem vrtiću promišljamo o tome kako, i na koji način, pomoći djeci i Vama da lakše prebrodite ovo zahtjevno razdoblje.

Sad u ovom trenutku kao oblik komunikacije na daljinu koristit ćemo: web stranicu vrtića, telefon u dežurstvu i e-mail adresu vrtića. Kao dodatnu pomoć na web stranici nudimo Vam i nudit ćemo u narednom periodu sve što je vezano za vrtić, djecu i Vas roditelje.

Objavljivat ćemo sve odluke Civilnog stožera i Osnivača, odluke vezane za rad i početak rada vrtića, cijenu vrtića...(sve sadržaje vezane za organizaciju vrtića). Nudit ćemo Vam i edukativne materijale, razne linkove (neke smo i već ponudili), zabavne sadržaje, smjernice koje potiču učenje, korisne informacije i sve što je vezano za djecu od jedne godine života do polaska u školu, koje možete birati prema svom interesu.

Osim stručnog tima i ravnateljice, svoje vještine i znanja stavit će na raspolaganje i odgojiteljice.
Poruka je: čitajte web stranicu Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

Također, možete koristiti telefon u dežurstvu: 020/ 485 - 029 svakim danom od 7 do 15 sati. Upite, kao i povratne informacije možete slati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i do sada. Na gore navedeni telefon i
e-mail adresu možete tražiti i psihološki savjet svaki dan.

Budite pozitivan primjer poštivanja naputaka Kriznog stožera s vjerom u prolaznost krizne situacije i ako ikako možete "ostanite doma".