Ispiši ovu stranicu
Načelnikom Postaje granične policije Gruda privremenim rješenjem imenovan Miro Marijanović

Načelnikom Postaje granične policije Gruda privremenim rješenjem imenovan Miro Marijanović

Odlukom načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, načelnikom Postaje granične policije Gruda, privremenim rješenjem, imenovan je Miro Marijanović, r. 1978. g., policijski službenik s dugogodišnjim policijskim iskustvom i završenim specijalističkim diplomskim stručnim studijem kineziologije.

U sustavu Ministarstva unutarnjih poslova je od 1997. g., a službu je započeo kao policajac,  potom i vođa prometnog sektora u Policijskoj postaji Ston, nakon čega je kao vođa ophodnje za sigurnost cestovnog prometa radio u Postaji prometne policije Dubrovnik i kao vođa ophodnje za zaštitu granice u Policijskoj postaji Gruda. Potom je u Postaji aerodromske policije Ćilipi obavljao poslove vodiča službenog psa za detekciju eksploziva, a posljednjih devet godina je radio kao policijski službenik za prevenciju kriminaliteta pri Uredu načelnika Policijske uprave.

Zbog odlaska dosadašnjeg načelnika Policijske postaje Ston Braca Rosa u mirovinu, novim načelnikom te policijske postaje, također privremenim rješenjem, imenovan je Hrvoje Franković, r.1986. g., dugogodišnji policijski službenik koji je do sada radio u Policijskoj postaji Dubrovnik.

Hrvoje Franković ima završen specijalistički diplomski stručni studij kriminalistike, a u Ministarstvu unutarnjih poslova je od 2010. g. Policijsku službu započeo je kao policijski službenik, potom je napredovao u vođu ophodnje, a povremeno je radio i u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave.

Radi se o mladim, odgovornim i perspektivnim policijskim službenicima, koji imaju sve potrebne reference za obavljanje složenih zadaća koje su im povjerenje - poručuju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.