Subota, 13 Srpanj 2024
Krešimiru Macanu i njegovoj Manjguri IPRA GWA svjetski PR oskar za komunikaciju

Krešimiru Macanu i njegovoj Manjguri IPRA GWA svjetski PR oskar za komunikaciju

Agencija za odnose s javnošću Manjgura upravo je osvojila prestižnu IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) za 2024. u kategoriji javnog sektora, za kampanju radom ”Justice Served: Historic Rise of Judges’ Salaries”.

Riječ je o višemjesečnoj kampanji u 2023./2024. godini tijekom koje je Manjgura pružala komunikacijsku podršku Udruzi hrvatskih sudaca, te projektu koji je kulminirao najvećim povećanjem sudačkih plaća u novijoj hrvatskoj povijesti.

Poznato kao svojevrsni svjetski PR oskar, natjecanje IPRA Golden World Awards pokrenuto je 1990. i od tada neprestano potiče izvrsnost u PR industriji. Ove godine na najstarijem svjetskom natjecanju u području odnosa s javnošću 48 članova žirija ocjenjivalo je mnoštvo prijava iz cijelog svijeta, unutar 38 kategorija. IPRA GWA je Manjguri već treća nagrada za projekt s Udrugom hrvatskih sudaca. Podsjetimo, u lipnju je agencija u Londonu primila dva Polarisa, prestižne globalne nagrade za političku komunikaciju. Manjgurin tim u kampanji za UHS činili su osnivač i direktor Krešimir Macan, starija savjetnica Anamarija Hrvoić Đurić i mlađa savjetnica Dora Novak.

- Čestitke Udruzi hrvatskih sudaca na odlučnosti i hrabrosti da ispravi dugogodišnju nepravdu u neujednačenosti plaća u javnim službama. Čestitke i našem timu iz Manjgure koji je kroz desetomjesečnu, iznimno intenzivnu i dinamičnu kampanju, ostvario povijesni rezultat i još jednom pokazao koliko je jasna i pravovremena komunikacija važna u svakom sektoru. Individualni pristup i sveobuhvatna rješenja kakve Manjgura nudi klijentima pokazali su se i ovoga puta kao pobjednička kombinacija - poručio je Krešimir Macan, zahvalivši stručnom žiriju IPRA GWA na povjerenju i priznanju.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • 75 Dubrovačke Ljetne Igre