Petak, 19 Travanj 2024
Sutra i prekosutra prikupljanje pomoći stradalima u Petrinji u staroj školi na Kantulama

Sutra i prekosutra prikupljanje pomoći stradalima u Petrinji u staroj školi na Kantulama

Tijekom sljedeća dva dana u staroj školi na Kantulama  organizira se prikupljanje pomoći stradalima u današnjem razornom potresu koji je pogodio Petrinju i Sisak.  Možete donijeti higijenske potrepštine, deke, toplu odjeću, obuću, vodu, konzerviranu hranu i sve što bi moglo biti korisno stradalima.

- Dragi žitelji Župe dubrovačke! Pozivamo Vas da u ovim teškim trenutcima pokažete svoju solidarnost i uključite se u akciju prikupljanja pomoći ljudima pogođenim današnjim potresom. Potrepštine možete donijeti u dvoranu stare škole na Kantulama tijekom sljedeća dva dana, 30. i 31. prosinca u  vremenu od 9 do 19 sati  – poručuju organizatori ove akcije koji će prikupljenu pomoć u suradnji s Caritasom i Crvenim križem Dubrovnik dostaviti stradalnicima.

Pomoć će se prikupljati na dvije lokacije na jednoj prikupljanje pomoći organizira Civilna udruga mještana Župe,  a na drugoj Mladež HDZ-a i Zajednica žena Katarina Zrinski Župe dubrovačke


Mještani Gornjeg i Donjeg Brgata pomoć mogu donijeti sutra u dom na Donji Brgat

Poštovani mještani Gornjeg i Donjeg Brgata,

Od sutra od 8 sati do 18 sati možete u dom na Donji Brgat donijeti pakete pomoći za stanovnike Petrinje i okolice koje ćemo nakon toga prebaciti u staru dvoranu OŠ Župa dubrovačka. Zahvaljujemo se i mještanima koji su ponudili svoje kuće i apartmane za prijem stanovnika koji su ostali bez krova nad glavom.

Naše misli i molitve su sada uz Petrinju! Držite se! Mjesni odbor Donji Brgat