Subota, 20 Travanj 2024
Župi dubrovačkoj bod na Limanu; Nezadovoljstvo suđenjem u Krvavcu - isključen predstavnik kluba

Župi dubrovačkoj bod na Limanu; Nezadovoljstvo suđenjem u Krvavcu - isključen predstavnik kluba

S drugog gostovanja u Dolini Neretve ove jeseni Župa dubrovačka se vraća s bodom. Župski nogometaši su u susretu s Maestralom došli do vodstva golom kapetana Kajbe u 43. minuti, a domaćin je izjednačio u 72. za konačnih 1:1. Uz podjelu bodova na terenu, utakmicu je obilježilo i nezadovoljstvo klupe i igrača župskog kluba suđenjem suca Ivana Limova iz Metkovića, pa je u 90+2 minuti zbog prigovora isključen predstavnik kluba - sportski direktor Ivica Karabogdan, a opomenut trener Josip Papić. Uz klupu, Limov je žutim kartonima "nagradio" još tri igrača Župe dubrovačke, dok je kod Maestrala rubrika opomenuti i isključeni igrači u zapisniku ostala prazna.

1.ŽNL 6.kolo - Krvavac igralište Liman

MAESTRAL - ŽUPA DUBROVAČKA 1:1 (0:1)

0:1 Velimir Kajba 43', 1:1 Ante Volarević 72'.

ŽUPA DUBROVAČKA; Faris Sarić, Ivan Šutalo, Zvonimir Čikato, Antun-Antonio Milić (od 56. Lovro Miletić-Dri), Toni Soldić, Mateo Pergjoni (od 65. Luka Papić), Velimir Kajba, Kristijan Prkut, Nemanja Mijodanić, Dominik Šitum (od 46. Stjepan Rezo), Dominik Žarak. Trener; Josip Papić.


Šesto kolo na županijskim travnjacima su obilježili neriješeni rezultati, bilo ih je čak četiri; uz susret u Krvavcu bodove su podijelili i Jadran 1929. i Sokol u Smokvici, Slaven i Orebić na Grudi, te Konavljanin i Gusar u Čilipima. Jedinu domaću pobjedu je upisao ONK Metković protiv Hajduka iz Vela Luke, a gostujuću Croatia u Žrnovu.

Ostali rezultati kola; Metković: ONK Metković – Hajduk 1932. 5:1, Žrnovo: Žrnovo – Croatia 1:3, Smokvica: Jadran 1929. – Sokol 1:1, Gruda: Slaven – Orebić 1:1, Čilipi: Konavljanin – Gusar 3:3.