Ispiši ovu stranicu
Nevio Krešić za akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" ponudio dres koji mu je poklonio Luka Modrić

Nevio Krešić za akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" ponudio dres koji mu je poklonio Luka Modrić

- Dragi naši, ovaj palčić Nevio želi pomoći svojim palčićima s Modrićevom majicom koju je dobio na poklon s potpisom! Nevio ga obožava kao što obožava sve palčiće i stavljamo je na licitiranje s početnom cijenom 1500 kuna - napisala je Neviova majka Tea Đurović u svojoj objavi na Facebook stranici ove akcije.

Iako je objavljena prije samo sat vremena, objava već ima preko 700 lajkova, podijeljena je deset puta, a u komentarima su brojne ponude za dres ali svi s istom željom - uplaćuju za Petrovu ali dres da ostane kod Nevia.

- Sjećam se Nevia, bili su on i Luka na tv-u.  Nevio ga je čak i pobijedio na penale ... Svi koji imamo čast poznavati Nevia znamo i što Neviu znači Luka i što je za njega Lukin dres. Prijatelju moj maleni nemam puno, ali uplaćujem 200 istog trena da dres ostane Tebi - navode donatori u komentarima ove objave.

Podsjetimo, ovu akciju su organizirale Udruga navijača Dinama "Dinamo - to smo mi" i klub roditelja Palčići, preko sredinom travnja pokrenute Facebook grupe u kojoj korisnici na dražbu stavljaju svoje sportske suvenire, a sredstva se uplaćuju na račun Udruge Palčići.

Cilj akcije je skupiti nešto više od četiri milijuna i 300 tisuća kuna za inkubatore, respiratore i monitore kako bi bebe imale odgovarajuću skrb u Petrovoj bolnici.