Ponedjeljak, 01 Lipanj 2020
Poziv turističkim djelatnicima i iznajmljivačima; Priključite se akciji „Tjedan odmora vrijedan“

Poziv turističkim djelatnicima i iznajmljivačima; Priključite se akciji „Tjedan odmora vrijedan“

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka poziva sve poslovne i privatne subjekte iz turističkog sektora da se priključe akciji Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Hrvatske turističke zajednice pod nazivom „Tjedan odmora vrijedan“ kojom se u terminu od 10. do 19.04.2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede (50% popusta na usluge).

Na sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i lječilišnog turizma. Dovoljno je prijaviti se od 17.02. na stranici tjedanodmoravrijedan.hr te prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a koje će biti aktualne u tjednu od 10. do 19.04.2020.

- Poštovani turistički djelatnici, pozivamo Vas da postanete dio nove promocije hrvatskog turizma. Potaknimo domaće goste na putovanja po Hrvatskoj tijekom predsezone u tjednu od 10. do 19. travnja tako da im ponudimo 50% niže cijene turističkih usluga. Produžimo trajanje predsezone i ostvarimo zajedno rekordne rezultate za ovaj dio godine.

U promotivnoj akciji sudjelovat će brojne turističke usluge iz niza raznih kategorija od ponuđača smještaja i ugostitelja do prijevoznika i mnogih drugih kolega iz turizma. Svoju turističku uslugu moći ćete prijaviti putem web stranice tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ već od 17. 2. 2020.

Tijekom ožujka krenut će i velika nacionalna kampanja kojom ćemo pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im Tjedan odmora vrijedan nudi - navodi se u pozivu Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice.

  • čestitke - zuc
  • čestitke - opcina