Ispiši ovu stranicu
Manifestacija Dani hrvatskog turizma ove godine će se održati u hotelu Sheraton u Srebrenom

Manifestacija Dani hrvatskog turizma ove godine će se održati u hotelu Sheraton u Srebrenom

Manifestacija Dani hrvatskog turizma, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radiotelevizije, ove će se godine održati 28. i 29. listopada 2021. godine u Župi dubrovačkoj u Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu.

U sklopu manifestacije održat će se i svečana dodjela nagrada „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“, godišnja nagrada „Anton Štifanić“ i Nagrada za životno djelo, uz izravan prijenos na programu Hrvatske radiotelevizije.

Ova manifestacija svake godine okuplja više od 1500 sudionika, a u sklopu manifestacije organizira se i tradicionalni susret turističkih djelatnika. Dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada, uz izravni televizijski prijenos. Nagrade se dodjeljuju pojedincima, predstavnicima turističke industrije te najboljim odredištima i subjektima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja. Godišnje hrvatske turističke nagrade zajednički su projekt Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr