Ispiši ovu stranicu
I Dubrovačko-neretvanska županija prelazi na komunikaciju putem elektroničke pošte i telefona

I Dubrovačko-neretvanska županija prelazi na komunikaciju putem elektroničke pošte i telefona

Dubrovačko-neretvanska županija obavještava sve svoje žitelje da će se zbog sprječavanja mogućeg širenja koronavirusa sva komunikacija s upravnim odjelima odvijati putem elektroničke pošte i telefona. Od ponedjeljka 16. ožujka neće biti izravnog rada sa strankama. Sve kontakt informacije dostupne su na web stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Svi županijski odjeli nastavljaju obavljati svoj redovan posao, a navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti te zaštite građana, ali i službenika i namještenika, od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Dubrovačko-neretvanska županija apelira na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Najnovije informacije koje se tiču cijele RH svakodnevno objavljuje Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, dok se sve informacije relevantne za našu županiju objavljuju u obliku priopćenja Stožera za civilnu zaštitu DNŽ na web stranicama Dubrovačko-neretvanske županije. Sve smjernice i upute građanima mogu se pronaći na stranicama Ministarstva zdravstva, Ravnateljstva civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije.