Srijeda, 30 Studeni 2022
Karavana bikera "Zajedno u ratu, zajedno u miru" prošla kroz Župu dubrovačku (FOTOGALERIJA)

Karavana bikera "Zajedno u ratu, zajedno u miru" prošla kroz Župu dubrovačku (FOTOGALERIJA)

Povodom obilježavanja trideset i prve godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub Korčula u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske, i ove godine organizira tradicionalnu vožnju motorima od Prevlake do Vukovara - Karavanu  "Zajedno u ratu, zajedno u miru".

Karavana je jutros krenula iz Smokvice, a već na trajektu Dominče - Orebić je bilo preko 100 motora. U Stonu su se oko podne priključili novi sudionici, a oko 14 sati na spomen obilježju na Osojniku bikeri su zapalili svijeće za stradale u Domovinskom ratu.

Bikeri su kroz Župu dubrovačku na putu prema Prevlaci prošli iza 15 sati, a proći će još jednom večeras iza 18 sati na putu prema Dubrovniku gdje kraj prve etape, večera i noćenje.

Sutra ujutro u osam je polazak karavane prema Srđu gdje će sudionici zapaliti svijeće podno križa te obići muzej Domovinskog rata. Nakon Srđa karavana kreće prema Pločama, Makarskoj, Trilju, Sinju i Kninu gdje je kraj druge etape.  • Autor: Župski portal - zupcica.hr