Subota, 30 Svi 2020
Blagdanski ugođaj na trgu ispred Općine - Otvoren prvi Advent u Župi (FOTO/VIDEO)

Blagdanski ugođaj na trgu ispred Općine - Otvoren prvi Advent u Župi (FOTO/VIDEO)

Nastupom Mažoretki i Limene glazbe Župe dubrovačke, te štićenika Centra Josipovac popodne je na trgu ispred Općine otvoren prvi Advent u Župi.

- Uspjeli smo organizirati i napraviti prvi Advent. Iako smo ovu prvu godinu bili ograničeni i financijski i vremenski, nastojali smo napravit program u kojem će svi pronaći nešto za sebe, od najmlađih do starijih. Uživajte,lijepo se zabavite i nadam se da će ovo postati tradicija - poručila je direktorica Turističke zajednice Općine Anamarija Kusalo.

- Drago mi je da i mi u Župi počinjemo s ovim Adventom koji naši susjedi Grad i Konavle imaju već nekoliko godina. Zajedničkom dobrom suradnjom između Turističke zajednice i Općine uspjeli smo osigurati kvaliteten program za ovogodišnji Advent - rekao je načelnik Nardelli, te zahvalio najviše direktorici Turističke zajednice na velikom entuzijazmu, želji i volji za organizaciju ovog događaja, kao i tvrkama Hoteli Dubrovačka Rivijera na ustupljenom prostoru trga i besplatnom parkingu u garaži i Tutto Bene koja je osigurala Adventske kućice.

Na zadovoljstvo posebno onih najmlađih, na binu su iza Mažoretki i Limene glazbe stigli Djedovi Božićnjaci s mnoštvom slatkih poklona, a u sumrak program otvaranja Adventa je zaokružio nastup KUD-a Marko Marojica.

Dio današnjeg ugođaja s trga ispred općine donosimo u Fotogaleriji i videoprilogu ŽuTV-a.


Video sadržaj

  • Video sadržaj
  • čestitke - tuttobene
  • čestitke - tzzupa