Subota, 30 Svi 2020
Proslave rođendana uz Tintiliniće i Magic bus Dubrovnik u Kuparima (FOTOGALERIJA)

Proslave rođendana uz Tintiliniće i Magic bus Dubrovnik u Kuparima (FOTOGALERIJA)

Već neko vrijeme Tintilinići uveseljavaju mališane Župe, ali i okolice, osmišljavajući i uljepšavajući njihove proslave rođendana. Znamo svi kako je svakom djetetu rođendan sam po sebi važan i poseban dan. Znaju to i Tintilinići koji su od ove jeseni u suradnji s Magic bus Dubrovnik pripremili pregršt novosti u šatoru u autokampu Kupari. U novonastalom prostoru, proslave rođendana nastavit će se i tijekom zime.

U ponudi različitih programa proslave možete odabrati i mađioničara, kao i lutkarsku predstavu prema dogovoru. Proslave su različitih tematika, za one najmlađe, ali i one nešto starije. Tu je: "Mini disco", "Beauty princess party", playstation kutak, movie night teen party, nintendo...Naravno, prema dogovoru Tintilinići će se pobrinuti za face painting, pinjatu i party dekoracijski paket. Rođendane možete po želji i produžiti, ali i dogovoriti proslavu dva slavljenika zajedno.

Uz mnoštvo novosti u ponudi, dobre zabave neće nedostajati. Više informacija i rezervaciju termina možete dobiti na mob. 099/297-7567. Pronađite svoje mjesto  u čarobnoj priči koju za vas pričaju animatori Tintilinići i Magic bus Dubrovnik.

  • čestitke - adriaticosiguranje
  • čestitke - tzzupanije