Utorak, 26 Svi 2020
Dubrovački zimski festival; Spektakularan program dočeka Nove 2020. na Stradunu

Dubrovački zimski festival; Spektakularan program dočeka Nove 2020. na Stradunu

Dubrovčani i njihovi gosti imat će priliku uživati u raznovrsnom sadržaju povodom dočeka Nove godine. Večeras, 30. prosinca od 21 sat na Stradunu će zapjevati Urban & 4, a na Silvestrovo će se na jednoj od najljepših pozornica svijeta tijekom dana izmijeniti Mia Dimšić, Ante Gelo band i gosti te Parni Valjak.

Program dočeka Nove godine na Stradunu započeo je u subotu, 28. prosinca koncertom Nena Belana & Mediteran Orchestre, sinoć su sve generacije plesale uz Sanju, Marinka i Zeca koji su pjevali hitove Novih fosila, a bogat program nastavlja se i večeras u 21 sat kada će nastupiti Damir Urban & 4.

Fantastičnoj novogodišnjoj noći na Stradunu prethodit će dječji doček na kojem će od 11 sati ujutro nastupiti popularna Mia Dimšić, a zatim će točno u podne uslijediti tradicionalna kolenda uz FA Linđo, Zbor Libertas i Gradsku glazbu Dubrovnik.
U Novu 2020. Dubrovčane i goste uvest će ikone hrvatske glazbe i poznati tvorci vrhunske atmosfere Parni valjak. Nastup legendarnog benda uz nikad duži i nikad spektakularniji vatromet točno u ponoć osigurat će nezaboravan početak nove godine na Stradunu. Kao predgrupa u noći dočeka Nove godine od 21 sat nastupit će Ante Gelo band s gostima Brunom Oberan, Ivom Ajduković i Alenom Đurasem, mladim zvijezdama popularnih televizijskih show-ova The Voice i A strana.

Prvog dana 2019. točno u podne na Stradunu, Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem izraelskog dirigenta Noama Zurra izvest će najljepše valcere i polke iz repertoara obitelji Strauss na tradicionalnom novogodišnjem koncertu pod nazivom Orlandov bal. Posjetitelji će uživati u glazbi uz kamenice i pjenušac zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Dubrovnika. Prvu večer nove godine, 1. siječnja na Stradunu će u 21 sat nastupiti jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa - klapa Iskon.

  • čestitke - dubrovnikrivijera