Ponedjeljak, 25 Rujan 2023
Turistička zajednica općine nagradila obitelji Willem i Kjaer koje godinama ljetuju u Kampu Kate

Turistička zajednica općine nagradila obitelji Willem i Kjaer koje godinama ljetuju u Kampu Kate

Turistička zajednica općine je dodijelila nagradu za dugogodišnji  dolazak obitelji iz Francuske i Danske. Dvije simpatične obitelji – WILLEM i KJAER su već godinama nerazdvojne jedna od druge ali i od svog domaćina obitelji Tomšić u Kampu Kate u Mlinima.

Domaćin nas je obavijestio o njihovoj dugogodišnjoj vjernosti, njemu kao domaćinu ali i mjestu Mlini, i naravno da je nama kao Turističkoj zajednici velika čast imati takve goste i odmah smo išli dogovoriti susret.
Međutim, gosti su bili toliko dirnuti i oduševljeni pažnjom svog domaćina, da su oni pozvali nas da nas ugoste u svom „kutku“ raja u Kampu Kate.

Francuska obitelj WILLEM dolazi već više od 20 godina u Mline, obišli su kamperom cijelu Hrvatsku, ali dolaskom u Mline „nešto“ ih je zarobilo i od tada se vjerno vraćaju.

Danska obitelj KJAER dolazi više od 10 godina, također su kamperom obišli cijelu Hrvatsku, prepričavali putovanja i uvijek im je „nešto“ nedostajalo, ali kad su vidjeli Mline „to je bilo to“.

Obitelj WILLEM i KJAER su se upoznale upravo na tom mjestu gdje su nas i ugostili i od tada zajedno provode odmor „ispod svog stabla“ vjerni mjestu Mlini ali pogotovo svom domaćinu obitelji Tomšić i Kampu Kate.

Vrijeme nam je proletjelo slušajući kako oduševljeno pričaju o svojim zajedničkim iskustvima, boravku i zgodama koje ih vežu za ovaj kraj, morali smo se pozdraviti uz obećanje da će nas posjetiti i iduće godine!

Turističkoj zajednici  je svaki  put  iznova čast  i  zadovoljstvo susresti  i  nagraditi  vjerne goste  koji se neprekidno vraćaju u Župu dubrovačku.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • 74 Dubrovačke Ljetne Igre
  • DLJI2