Ponedjeljak, 25 Rujan 2023
Konferencija Reboot Develop Blue 2023 za profesionalce iz industrije videoigara ponovo stiže u Župu

Konferencija Reboot Develop Blue 2023 za profesionalce iz industrije videoigara ponovo stiže u Župu

Najpoznatija regionalna konferencija za tvorce videoigara Reboot Develop Blue ponovo stiže u Župu dubrovačku. U Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu  od 24. do 26. travnja okupit će se profesionalci iz industrije videoigara, očekuje više od 150 govornika, uključujući veliki broj iznenađenja unutar govorničke linije, tijekom tri dana na 8 paralelnih staza/pozornica. Također su planirana velika B2B izložbena i indie izložbena područja.

Do sada je održano sedam izdanja konferencije koja je 2019. godine dobila i svoje prvo globalno izdanje konferencijom Reboot Develop Red održanom u Banffu u Kanadi, a iste godine domaće izdanje konferencije je promijenilo ime u Reboot Develop Blue. Broj posjetitelja iz godine u godinu rapidno raste te je kvalitetom predavača i sudionika ova jedinstvena boutique i high-end konferencija prerasla u jedno od najbitnijih game-dev događanja u Europi i svijetu.

Posljednjih godina konferencija se udomaćila u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera gdje se kroz nekoliko dana trajanja okupljaju neka od najznačajnijih imena svjetske game-dev scene.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • zagonetka_pobjede