Ispiši ovu stranicu
"Čarolija i radost Božića u župskim domovima" šaljite nam i ove godine fotografije Vaših dekoracija

"Čarolija i radost Božića u župskim domovima" šaljite nam i ove godine fotografije Vaših dekoracija

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog poziva da podijelite fotografije svojih Jaslica na koji smo dobili slike jaslica iz čak 35 obitelji, nagradnu igru "Čarolija i radost Božića u župskim domovima" u suradnji s TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno nastavljamo i ove godine.

Fotografije Jaslica kojima ste ovih blagdana uljepšali Vaš dom podijelite s nama i ovog Božića, šaljite nam i slike Vaših blagdanskih dekoracija, okićenih jelki i borova, kuća, balkona ..... svega što ovaj Božić u Župi pandemiji u inat čini veselijim i ljepšim.

Fotografije (do 6 fotografija) uz Vaše podatke (može samo prezime obitelji) i mjesto stanovanja šaljite isključivo na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30. prosinca u 12:00.  (molimo Vas da za ovu nagradnu igru ne koristite Facebook Inbox, Viber ili druge mail adrese - bit će objavljene samo fotografije dostavljene na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

Vaše slike ćemo objavljivati zaključno  do 30. prosinca u 24:00., a tko je ovog Božić imao najljepše dekoracije odlučit ćete Vi sami svojim lajkovima na objave na našem Facebook profilu Župčica portal - internet portal Župe dubrovačke zaključno do 01. siječnja 2022. u 24:00. (lajkovi nakon navedenog datuma i vremena neće utjecati na poredak)

Rezultate ćemo objaviti 02.01. tijekom jutra.

Najbolje ćemo nagraditi u suradnji s TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno koji je odlučio nagraditi čak tri najbolje kreacije i to obiteljskim menijem sa slike. Nagradu možete iskoristiti od 7.1. do 31.1.2022.Veselimo se Vašim blagdanskim dekoracijama, skupite najviše lajkova za svoje jaslice i uživajte u delikatesama iz Tutto Bene.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr