Četvrtak, 18 Travanj 2024
Humanitarna akcija – Umjetnici za Gogin korak ulazi u završnicu, licitirajte za slike do 30. rujna

Humanitarna akcija – Umjetnici za Gogin korak ulazi u završnicu, licitirajte za slike do 30. rujna

Ako želite povoljno doći do slike ili skulpture naših poznatih umjetnika i istovremeno učiniti dobro djelo u vidu da budete jedna karika u lancu koji će našoj maloj sugrađanki Gordani Knego pomoći da samostalno stane na svoje noge onda je ovo prava prilika za vas. Naime, humanitarna akcija – Umjetnici za Gogin korak ulazi u svoju završnicu i sad treba reakciju dobročinitelja. Ukupno trideset i dva akademska umjetnika darovala su svoje vrijedne radove koji su u proteklih petnaestak dana predstavljeni na Facebook stranici Za Gogin korak.

Tijekom same akcije odmah se moglo licitirati u svojevrsnoj on line aukciji,  a u sljedećih par dana, zaključno s 30. rujna, svi se možemo uključiti u ovu hvalevrijednu akciju. Možemo tako dosta povoljno kupiti jedno ili više zaista vrijednih djela, a istovremeno sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji jer slike se kupuju tako da se novac direktno uplaćuje na račun Gogine majke Magde. Početna cijena svakog dijela je 1500 kn, a licitirati se može sve do 30. rujna i to tako da se upiše komentar direktno ispod slike željenog dijela u galeriji na gore spomenutoj Facebook stranici.

Isto tako,ukoliko želite ostati anonimni svoju ponudu možete poslati putem Messengera u inbox stranice kao i na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a vrijedni administratori će zabilježiti i vašu poruku kao anonimnu staviti u komentar ispod slike.
Za sve one koji on line galeriji ne mogu pristupiti putem Facebooka istu mogu pogledati ovdje - https://www.photo-pick.com/online/eES3qnQA.link te svoju ponudu poslati na gore napisani mail.

Uplate ne vršiti dok ne dok se ne dobije povratna informacija od moderatora da je aukcija završena – hvala !

ZA GOGIN KORAK:
TEKUĆI RAČUN OTP BANKA HR5324070003262082133
ŽIRO RAČUN HR8724070003106675881
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA SWIFT CODE OTPVHR2X

IVAN PERAK, iz ciklusa "Zemlja", 2020.
50x50 cm, kombinirana tehnika na platnu.