Četvrtak, 06 Kolovoz 2020
Niz najcjenjenijih glazbenih imena i dvije popularne predstave u Ljetnom kinu Slavica

Niz najcjenjenijih glazbenih imena i dvije popularne predstave u Ljetnom kinu Slavica

Ljetno kino Slavica ugostit će ovo ljeto neke od najcjenjenijih glazbenih imena te dvije predstave koje već dulje vrijeme obaraju rekorde gledanosti.
Niz koncerata i predstava planiranih za srpanj i kolovoz, u organizaciji tvrtke Music Time, održat će se u periodu od  23.07. do 14.08.. Sva događanja počinjat će u 21 h.

23.07. Za početak predviđen je (ANTI) Stand-up „Đurologija“, predstava koja već skoro 7 godina oduševljava publiku u rasprodanim dvoranama. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, („Top lista nadrealista'' i „Audicija''), Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, je  zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način.

04.08. Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata će biti i ovaj u Dubrovniku na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama! Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina.

11.08. Akoželite uljepšati ljetnu večer romantičnim zvukovima gitara i savršenim nizovima glazbenih akorda, dođite na koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije glazbenih stilova, smjesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i suvremenog rocka. Fenomenalne izvedbe Stefanovskog upotpuniti će trio V3 te će uz dodatak bas gitare i bubnjeva dodatno pojačati rock koncert koji se sprema na pozornici ljetnog kina.
12.08. Hit komedija „Kakva ti je žena, takav ti je život“ u svom kratkom vijeku postojanja ne prestaje oduševljavati publiku. Za svaku predstavu diljem regije uvijek se tražila ulaznice više, nerijetko u samo tjedan dana od objave datuma. Fenomenalni komičar Dragan Marinković – Maca šalama o odnosu muškarca i žene i vječnim pitanjima u vezi ove teme, natjerati će vas da dobro razmislite o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koja ne žele vezu.
14.08. S novim osvježenim konceptom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim publici će se predstaviti najveći bosanskohercegovački i mostarski kulturni ambasadori - Mostar Sevdah Reunion. Svojim jedinstvenim stilom izvođenja te kombinacijom izvornih sevdalinki s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, pioniri sevdaha 21. stoljeća oduševljavaju publiku diljem svijeta. „Balkanski bluzeri“ svojim zajedničkim naporima predstavljaju suvremenu viziju 400 godina stare glazbene tradicije te na taj način žele i održati tradiciju.

ULAZNICE ZA NAVEDENE KONCERTE I PREDSTAVE MOŽETE NABAVITI NA BLAGAJNI KINA SLOBODA U LUŽI, PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR I CROATIATICKETS.HR TE NA DAN SVAKOG DOGAĐANJA NA ULAZU.

  • čestitke - dubrovnikrivijera
  • čestitke - tuttobene
  • čestitke - adriaticosiguranje