Četvrtak, 25 Travanj 2024
Daria Korić objavila svoj novi samostalni singl “Čekaj i strpi se”  (VIDEO)

Daria Korić objavila svoj novi samostalni singl “Čekaj i strpi se” (VIDEO)

Župska kantautorica Daria Korić objavila je svoj novi samostalni singl “Čekaj i strpi se”. Kao i kod prethodnih pjesama, autorica glazbe i teksta je Daria Korić, a za aranžman je zaslužan Rejhan Okanović. Uz njih, za dionice na vilončelu je zaslužan Stin Lebar, dok je violu i violinu odsvirala Barbara Vlainić. Pijanist Tomislav Gojanović je odsvirao klavirske dionice.

“Čekaj i strpi se” prati i video spot za koji režiju i montažu potpisuje kazališni glumac i redatelj Romano Nikolić, dok je direktor fotografije Mario Delić. Glumice u spotu su Anita Matić Delić, Iva Kraljević i Marta Matoković. Majstor svjetla je Petar Strmečki. Za šminku je zaslužna Tena Bašić, dok je Studio Wox bio zadužen za frizuru.

Kako napominje sama autorica, sve njene pjesme su biografske i to je ono što Dariu izdvaja iz niza ostalih glazbenih izraza koji se pojavljuju na našoj glazbenoj sceni.

- U jednoj fazi života sam se uhvatila u klopci zvanoj “čekanje”, vrtila sam se u krugu mrtvila i nadanja ali bez djelovanja. Tada sam shvatila da je čekanje kavez u kojem ne želim provoditi vrijeme dok život juri pored mene. Svatko ima svoje načine napuštanja mjesta u kojima se guše, a moj način prolaženja kroz sve izazove je pjesma“, izjavila je Daria koja se nada da će pjesma “Čekaj i strpi se” pronaći svoj put do onih koji se u njoj prepoznaju.


Video sadržaj

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • Video sadržaj