Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023
„Jesmo li sami?“ - Kantautorica Daria Korić objavila svoj drugi samostalni singl (VIDEO)

„Jesmo li sami?“ - Kantautorica Daria Korić objavila svoj drugi samostalni singl (VIDEO)

„Jesmo li sami?“ je pop rock singl, glazbu i tekst potpisuje Daria Korić, dok prateći glazbeni spot dolazi iz radionice Ire & Johna, riječkog kreativnog dvojca koji zbog svojih posebnih umjetničkih pogleda stvara impresivne videospotove.

Kako sama Daria kaže povodom objave singla: „Iako pjesma zvuči kao da se netko treći upleo u odnos, taj treći zapravo je strah. Ovo je pjesma o prihvaćanju sebe i ljubavi prema sebi s kojom se borim cijeli svoj život... Ovo je i pjesma o kraju jednog ljubavnog odnosa. Voljela bih da svatko pronađe svoje značenje i da se publika poveže s njom!“

Pobjedu u obračunu sa svojim strahovima Daria je odnijela još prošle godine kada je napravila iskorak u glazbene vode i objavila svoj debitantski singl „Ne brini“. Sva glazba koju stvara temelji se na njenom osobnom iskustvu, ona je pogled na lekcije koje uči o samoprihvaćanju i emocionalnom sazrijevanju.

Nova godina je nedvojbeno ohrabrujuća za ovu kantautoricu koja s producentom Rejhanom Okanovićem, ujedno i aranžerom, nastavlja stvarati pjesme o svojim unutarnjim borbama.
„Daria kao autorica je poput djeteta u tijelu odrasle osobe. Fenomenalno mi je da zrela i realizirana žena ima izrazito nježan, autentičan, blago utopijski pogled na glazbu i njeno stvaranje. Mislim da je to njena najveća snaga“, govori Rejhan Okanović o svojoj suradnji s kantautoricom.

Korić ne bježi od svoje introvertirane melankolije. Poetski stihovi, prkosna iskrenost i odvažno istraživanje svojih ponašajnih obrazaca oslikavaju njen novi glazbeni uradak koji dolazi kao idealan melem i za umjetnika i za slušatelja sa svojim utješnim mislima, načinom da se čovjek bolje upozna, da ojača, uspije i dohvati puninu svoga identiteta.


„Jesmo li sami?“ premijerno je objavljen na Youtubeu u nedjelju, 15. siječnja.


Video sadržaj

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • Video sadržaj