Utorak, 05 Srpanj 2022
Kinematografi Dubrovnik; Od sutra drive in kino na gornjem parkingu u Radeljeviću

Kinematografi Dubrovnik; Od sutra drive in kino na gornjem parkingu u Radeljeviću

Kako bismo našim sugrađanima ponudili barem djelić društvenog života u sigurnim uvjetima u ovim nesigurnim vremenima, od četvrtka, 03. prosinca krećemo s drive in kinom na gornjem parkingu u Radeljeviću, poručuju iz Kinematografa Dubrovnik. Tamo će zabljesnuti veliko kino platno na kojemu će se svaku večer prikazati dva filmska naslova, a da bude zadovoljen svačiji ukus moći ćete odabrati nešto iz obiteljskog programa, filmskih bisera, romantičnih naslova, ciklusa autora , aktualnih filmova ....

U „autoizolaciji“ moći će biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređeni tako da u svakom trenutku može svatko  izaći s parkinga. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.
Drive in otvaramo u četvrtak, 03. prosinca u 18 sati obiteljskom animiranom komedijom Trolovi, pametnom i zabavnom avanturom s odličnom glazbom za koju je zaslužan Justin Timberlake. U 20 sati nastavljamo izvrsnom crnom komedijom Freaky. Prvi tjedan donosi i sljedeće obiteljske naslove: Grinch, A Christmas Carol, Goonies, Moj brat lovi dinosaure, filmske bisere: La la land, Sjaj u travi, Zovem se Baghdad, izvrsnu aktualnu talijansku dramu Najljepše godine  i još mnogo toga. Detaljni program možete pronaći na stranici www.kinematografi.org.
Iako će se ulaznice moći kupiti i na licu mjesta, najljepše molimo naše sugrađane da zbog svoje ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ukoliko su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr. Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcijemoraju imati zaštitnu masku.

  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre