Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije četiri nova vozila

Župan Nikola Dobroslavić uručio je danas Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije ključeve četiriju novih vozila, namijenjenih ispostavama u Dubrovniku, Metkoviću i Pločama.

“Danas predajemo četiri nova vozila hitne medicine. Time se obnavlja vozni park Zavoda, koji ima 25 automobila za hitne intervencije i svake godine ga je potrebno zanavljati da bi se približili željenom standardu, a to je da vozila ne budu starija od 5 godina i da ne prijeđu više od 200 tisuća kilometara”, kazao je župan. Istaknuo je i kako je vrijednost vozila oko 2.250.000 kuna pri čemu je Županija izdvojila oko 1.400.000 kuna, pola milijuna Zavod, Grad Metković 200.000 kn i Grad Ploče 150.000 kn.

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Luka Lulić kazao je kako je svako novo vozilo dodatna vrijednost Zavodu jer je to osnovno sredstvo za rad i istaknuo kako se ovdje radi o izuzetno kvalitetnim vozilima koja će značiti jako puno. “Radi se o vozilima marke VW Transporter Furgon 2.0 TDI 4 Motion, koja su nešto skuplja od ostalih jer imaju neovisni ovjes, a što je posebno važno za stanovnike Doline Neretve koji do bolnice imaju više od 100 kilometara. Vozila su posebno prilagođena potrebama ležećih pacijenata kako bi lakše ‘trpjeli’ cestu,” rekao je Lulić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn