Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župan Dobroslavić na sastanku Radne grupe za Zapadni Balkan u Bruxellesu

Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je u radu sastanka Radne grupe za Zapadni Balkan, koja se u sklopu Dana proširenja u organizaciji Europskog odbora regija održava u Bruxellesu. Čelnici regionalne i lokalne samouprave raspravljaju o statusu država koje su u postupku procesa pridruživanja EU. Glavne teme slijedom posljednjih izvješća Europske komisije o ovim procesima su razgovori o problemima i razlozima usporavanja reformi u državama Zapadnog Balkana te nastavak uključenja regionalne i lokalne samouprave tih država u procese decentralizacije, vladavine prava, pravosuđa, temeljnih prava te zaštite manjina. U statusu kandidata za pristupanje EU trenutno su Albanija, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Srbija i Turska, dok su Bosna i Hercegovina i Kosovo u statusu potencijalnih kandidata.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn