Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župan održao sastanak s članovima Udruge specijalne jedinice policije “Grofovi”

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenica župana Žaklina Marević i v.d. pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić primili su danas članove Udruge specijalne jedinice policije „Grof“ iz Domovinskog rata.

Inicijativa za sastanak je nastala u svrhu upoznavanja župana i suradnika s djelovanjem Udruge, pa su članovi Udruge „Grof“ predstavili svoj rad i aktivnosti. Najavili su pritom i svečanost obilježavanja obljetnice Udruge specijalne jedinice policije „Grof“ koja će se uskoro održati, ali su i istaknuli kako je dosadašnja suradnja Udruge i Županije bila jako dobra, zbog čega vjeruju kako će se ona u budućnosti i dodatno unaprijediti.

Župan Dobroslavić pružio je podršku daljnjem radu Udruge, istaknuvši kako je Županija takve aktivnosti uvijek podupirala te će ih podupirati i u budućnosti, a što je svakako zalog nastavka uspješne suradnje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn