Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ukinuta zabrana posjeta pacijentima dubrovačke bolnice uvedena u siječnju zbog gripe

Iz Ureda ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik obavještavaju da se danas, ponedjeljak 25. veljače ukida zabrana posjeta pacijentima bolnice uvedena zbog epidemije gripe.

Zabrana posjeta svim odjelima Opće bolnice Dubrovnik zbog povećanog broja slučajeva oboljelih od gripe i očekivane epidemije je uvedena 4. siječnja 2019. godine.

Od početka studenog 2018. god. kada se registriraju prvi oboljeli od gripe na području naše županije (Ploče) do 17. veljače 2019. Službi za epidemiologiju ukupno je prijavljeno 1.478 oboljelih. Radi se o klinički prijavljenim slučajevima.

Iz Opće bolnice Dubrovnik do sada su zaprimljene dvije prijave smrti uslijed komplikacije od gripe. Muška osoba, 67 godina, kod koje je laboratorijski je dokazan virus gripe tip A i ženska osoba, 66 godina, s prebivalištem u Zagrebu. Obje osobe nisu bile cijepljene protiv gripe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn