Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Održan tradicionalni božićni domjenak Dubrovačko-neretvanske županije (FOTO)

U hotelu Excelsior danas je održan tradicionalni božićni domjenak. Uzvanike su dočekali domaćini župan Dobroslavić, zamjenici Žaklina Marević i Joško Cebalo te predsjednica županijske Skupštine Vilma Kosović. Župan Nikola Dobroslavić obratio se okupljenima i poželio im čestit Božić i sretnu Novu godinu. Osvrnuo se kratko i na 2018. godinu rekavši kako su ostvareni brojni pozitivni pomaci.”Dubrovačko-neretvanska županija zadržala je svoj regionalni status, pokazalo se na svim razinama koliko je Županija potrebna i koliko smo specifični. Ove godine vidjeli smo i potpisivanje ugovora za Pelješki most, a nastavljamo dalje ustrajati na nastavku autoceste od čvora Metković do Dubrovnika”, rekao je župan Dobroslavić.Osvrnuo se i na nedavnu tragediju u Metkoviću rekavši kako nas je smrt malog Gabrijela sve duboko potresla, a poručio je i kako treba trezvrene glave vidjeti što se dogodilo, a ne upirati prstom tražeći krivca.Na domjenku je među ostalim bila i saborska zastupnica Sanja Putica, gradonačelnici i načelnici s područja županije, te brojni drugi uzvanici iz društvenog i javnog života Dubrovačko-neretvanske županije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn