Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Skupština TZ Županije: Prvi put omjer broja noćenja u korist izvansezonskog razdoblja

Omjer noćenja u srpnju i kolovozu u odnosu na ostatak godine prvi put je bio u omjeru 49:51 u korist izvansezonskog razdoblja, rečeno je danas na 1. redovnoj sjednici Skupštine Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske zajednice.

‘Turistička zajednica je i ove godine opravdala svoju ulogu u razvoju turizma. I ona je pridonijela izvanrednom rezultatu od 8.6 milijuna noćenja i 4 posto više nego prošle godine. Zasluga ide svim dionicima u turizmu. Optimisti smo za sljedeću godinu, najavio sam početak radova na projektu Regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu, to je investicija od 100 milijuna kuna. Taj projekt će podignuti razinu usluge u našoj najvažnijoj gospodarskoj grani’, rekao je župan Dobroslavić.

Na Skupštini su dodijeljena priznanja svim dobitnicima nagrada na ovogodišnjim Danima turizma, usvojen je Financijski plan TZ Dubrovačko-neretvanske županije za 2019. godini i Plan rada za sljedeću godinu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn