Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Centar za poduzetništvo; ”Info platforma” edukacijska radionica za sve poduzetnike

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane poduzetnike na “Info platformu” koja će se održati u utorak 18. rujna  s početkom u 9:00 h u hotelu Adria u Dubrovniku, Radnička ulica 46.

”Info platforma” je događaj čija je svrha informiranje poduzetnika kroz predstavljanje aktualnih i najavljenih natječaja za bespovratna sredstva, kreditnih linija sa subvencioniranim i povoljnim kamatnim stopama te ostalih bankarskih usluga. Događaj će pratiti i prevoditelj znakovnog jezika za gluhe i nagluhe osobe.

Zbog ograničenog broja polaznika, molimo zainteresirane da se prijave u Centar za poduzetništvo d.o.o. putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona: 020/418-401, najkasnije do ponedjeljka 17. rujna.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn