Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Potpisan ugovor s ciljem intenziviranja suradnje jedinica regionalne samouprave i mladih

Hrvatska zajednica županija je potpisala Ugovor o suradnji s predstavnicima Koordinacije županijskih savjeta mladih Republike Hrvatske, a u cilju intenziviranja suradnje jedinica regionalne samouprave  i mladih.

Ugovor o suradnji potpisali su predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk i međunarodni tajnik Koordinacije, ujedno i predsjednik Savjeta mladih Dubrovačko-neretvanske županije Romano Radonić.

Prilikom potpisivanja ovog Ugovora, predsjednik HZŽ je naglasio da je suradnja s mladima iznimno važna te mlade treba osnažiti jer oni trebaju biti nositelji pozitivnih društvenih promjena, a ne samo promatrači.

Tijekom potpisivanja Ugovora istaknuto je i kako će Zajednica i Koordinacija zajednički istupati s preporukama i inicijativama prema jedinicama lokalne i regionalne samouprave i nadležnim institucijama u temama koje se odnose na mlade te kako će provoditi zajedničke projekte s ciljem donošenja programa za mlade. Također, dogovorena je i suradnja na svim ostalim aktivnosti koje će ojačati položaj mladih i ohrabriti ih za sudjelovanje u životu svoje lokalne zajednice.