Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župan čestitao judašicama na osvojenim medaljama na Europskom seniorskom kupu

Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku judašicama Judo kluba Dubrovnik 1966. Petrunjeli Pavić i Anđeli Violić te Ivi Oberan iz Judo kluba Župa dubrovačka koje su na Europskom seniorskom kupu u Beogradu ostvarile odličan rezultat osvojivši zlatnu, srebrenu, odnosno brončanu medalju.

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno čestitam Vam na ovim zapaženim rezultatima. Za uspjeh ove razine potrebno je jako puno svakodnevnog odricanja i truda, a taj trud se uvijek isplati i vrati stostruko.
Vaše medalje su i medalje svih u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i čine nas ponosnim te nas uvijek iznova podsjete koliko vrhunskih sportaša imamo i koliko pozitivnih primjera nudimo svijetu.

Uvjeren sam kako ćete vrlo brzo ponovno na neka druga postolja, u neke nove pobjede.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn