Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dobre najave s najvećeg svjetskog turističkog sajma ITB Berlin

Župan Nikola Dobroslavić s predstavnicima Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije sudjeluje na najvećem turističkom sajmu na svijetu, ITB Berlin. Svoju ponudu na sajmu izlaže 180 zemalja s deset tisuća izlagača, a sajam svake godine posjeti 160 tisuća posjetitelja.

”Ti podaci pokazuju pokazuju važnost turizma za praktično sve države svijeta. Na sajmu su i ministar turizma Gari Cappelli i direktor HTZ-a Kristjan Staničić. Gradonačelnik Franković imao je zapažen nastup u raspravi s predstavnicima Barcelone i Amsterdama o rješavanju zagušenosti destinacija. Najave za dolazeću sezonu su dobre, međutim ne smijemo se uspavati, konkurenti iz Azije i Sjeverne Afrike se polako vraćaju u igru”, poručio je iz Berlina župan Dobroslavić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn