Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župan Dobroslavić u Europskom odboru regija - Scenarij EU s više brzina je neprihvatljiv

Župan Nikola Dobroslavić, voditelj hrvatskog izaslanstva u Europskom odboru regija raspravljao je u Bruxellesu na Plenarnoj sjednici Odbora regija o budućem razvoju EU.

Naglasio je kako je neprihvatljiv scenarij EU s više brzina, te napomenuo kako je neophodno jačati gospodarsku i monetarnu uniju. Župan Dobroslavić je istaknuo kako hrvatske regije podržavaju plan Vlade o ulasku u Eurozonu 2019. godine.

Zauzeo se za nastavak kohezijske politike kao važnog vezivnog tkiva EU, a kao primjer važnosti kohezije naveo je nezamislivost realizacije Jadransko jonske autoceste i drugih projekata povezivanja Jadranske i Jonske regije bez dosljedne kohezijske politike.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn