Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župan Dobroslavić uputio božićnu čestitku svim žiteljima županije

Župan Nikola Dobroslavić uputio je božićnu čestitku svim žiteljima Dubrovačko-neretvanske županije. Tekst čestitke donosimo u cijelosti.

Dragi sugrađani,

Božić je vrijeme ljubavi, mira, dostojanstva, poniznosti i darivanja. Iako se lako izgubiti u njegovu materijalnom aspektu, veseli me vidjeti svake godine iznova, da naši građani znaju prepoznati istinsko značenje tog najljepšeg kršćanskog blagdana. Želim vam ispunjena srca i da se i ove godine za blagdane prisjetite ne samo vaših bližnjih nego i onih najpotrebitijih, a posebice naših starijih.
U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno želim vam svima sretan Božić i uspješnu novu 2018. godinu. Želim vam ispunjenje ciljeva kako na privatnom tako i poslovnom planu, no prvenstveno zdravlja i veselja.

Župan

Nikola DobroslavićPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn