Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dobroslavić primio u posjet kapetana američkog bojnog broda ”USNS Leroy Grumman”

Župan Nikola Dobroslavić primio je u petak u protokolarni posjet zapovjednika broda, kapetana bojnog broda ”USNS Leroy Grumman”, Richarda A. Graya sa izaslanstvom.

Naime, u sklopu bilateralne vojne vojne suradnje Hrvatske ratne mornarice s Ratnom mornaricom SAD-a od 22. prosinca do 2. siječnja u luci Gruž boravi spomenuti tanker ratne mornarice SAD-a.
Ovo je prvi posjet posade broda Dubrovniku, a zapovjednik je iskazao zadovoljstvo činjenicom da će u gradu ostati tijekom božićnih i novogodišnjih praznika.

Župan Dobroslavić kazao je prilikom posjete kako osim istraživanja kulturne baštine posada broda mora kušati izvrsnu mediteransku hranu, ali i kušati neka od vrhunskih vina s juga Hrvatske, a napomenuo je kako svake godine sve više i više turista s američkom tržišta bira upravo Dubrovnik za svoj godišnji odmor.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn